Highball

Eigenschappen

Voertuigcategorie Van
Bijzonderheden 2WD, Automaat
Uitrusting Vriezer, Koelkast, GPS, Magnetron
Maximum passagiers 2
Kwaliteit Backpacker
Voertuiglengte 490 cm
Voertuigbreedte 174 cm
Voertuighoogte 250 cm
Interieurhoogte 186 cm
Brandstoftankcapaciteit 70 L
Minimum leeftijd passagiers 4 jaar

1 Stoelverhoger kan geplaast worden in dit voertuig. Je kunt deze bij reserveren. Kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.

Bedafmetingen

LengteBreedte
Dinette 185 cm155 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video’s geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Backpackcamper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ