Deuce Plus

Eigenschappen

Voertuigcategorie Van
Bijzonderheden 2WD, Automaat, Dieselmotor, Vrije doorloop
Uitrusting Ingebouwde barbecue, Vriezer, Koelkast, Magnetron, Douche, Toilet
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Backpacker
Voertuiglengte 700 cm
Voertuigbreedte 204 cm
Voertuighoogte 280 cm
Interieurhoogte 190 cm
Brandstoftankcapaciteit 75 L
Minimum leeftijd passagiers 6 maanden

1 Kinderstoel of stoelverhoger kan geplaast worden in dit voertuig. Je kunt deze bij reserveren. Kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.

Het tweepersoonsbed kan ook omgebouwd worden tot twee éénpersoonsbedden. De afmetingen zijn in dat geval 191 cm bij 60 cm.

Aanbevolen bezetting is maximaal 2 volwassenen en 1 kind.

Bedafmetingen

LengteBreedte
Tweepersoonsbed 191 cm178 cm
Eenpersoonsbed 175 cm66 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video’s geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Backpackcamper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ