Voorwaarden van JUCY

Hier vind je de voorwaarden van Jucy Australiƫ. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 1 april 2021 t/m 31 maart 2022.

Algemene- en verzekeringsvoorwaarden

Let erop dat je de voorwaarden goed doorleest zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een schriftelijk exemplaar van de volledige voorwaarden kan je opvragen via .

Let op: ter plaatste teken je een huurcontract bij de camperverhuurder. De voorwaarden in dit contract zijn bindend en kunnen afwijken van hetgeen dat hier is weergegeven.

Opmerkingen

Een internationaal rijbewijs is een vertaling van je Nederlandse rijbewijs. Dit rijbewijs is bij deze verhuurder verplicht. Je kunt een internationaal rijbewijs laten maken bij een ANWB-winkel.

De normale minimum huurperiode is 5 dagen, hierop zijn echter enkele uitzonderingen. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de minimum huurperiodes voor de campertypes.
BNE = Brisbane / SYD = Sydney / CNS = Cairns / MEL = Melbourne / OOL - Gold Coast

Op de volgende feestdagen kun je de camper ophalen of inleveren tegen een toeslag:

  • 02-04-2021
  • 05-04-2021
  • 25-04-2021
  • 26-12-2021
  • 01-01-2022
  • 26-01-2022

Vragen?

Is een eerste hotelovernachting verplicht? Hoe is de camperverzekering geregeld? Wanneer ontvang ik mijn reispapieren? Is een normaal rijbewijs B voldoende voor het besturen van een camper? Lees alle antwoorden op deze en meer veelgestelde vragen over camperreizen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ