Aanbiedingen Mighty Campers

Op deze pagina vind je de diverse specials van deze verhuurder. De special die, in combinatie met jouw wensen, het meest voordelig is wordt in jouw (online) offerte opgenomen.

Vroegboekkorting

- Je ontvangt 17% korting op de nachtprijs en het All inclusive (plus) pakket tarief, geldig voor boekingen gemaakt tot en met 2 september 2020 16.00 uur.

- Je ontvangt 15% korting op de nachtprijs en het All inclusive (plus) pakket tarief, geldig voor boekingen gemaakt tot en met 23 december 2020 16.00 uur.

- Je ontvangt 10% korting op de nachtprijs en het All inclusive (plus) pakket tarief, geldig voor boekingen gemaakt tot en met 27 januari 2021 16.00 uur.

- Je ontvangt 5% korting op de nachtprijs en het All inclusive (plus) pakket tarief, geldig voor boekingen gemaakt tot en met 3 maart 2021 16.00 uur.

Mag gecombineerd worden met de lange termijn korting.
Boekingscode: EB-DISC

Lange termijn korting

Bij een huurperiode van minimaal 21 nachten ontvang je 5% korting op de nachtprijs en de kosten voor het All inclusive (plus) pakket.
Mag gecombineerd worden met de vroegboekkorting. Eerst wordt de vroegboekkorting berekend en over het overgebleven bedrag wordt lange termijn korting berekend.
Boekingscode: LTD

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ