Deuce Plus

  • Deuce Plus - Clearcut
  • Floor Plan Deuce AU Day
  • Floor Plan Deuce Plus AUNZ Night

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Dieselmotor, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Koelkast, Vriezer, Magnetron
Lengte 700 cm
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Backpacker
Beschikbaar vanaf 29-10-2018
Opmerking Deze camper is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind.

1 Baby- of kinderstoel kan in dit campertype geplaatst worden. Deze kunt reserveren, de prijs vindt u op de huurprijzenpagina.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 191 cm  178 cm 
Eenpersoonsbed 175 cm 66 cm

De bovengenoemde bedmaten zijn ter indicatie en kunnen afwijken.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Backpackcamper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ